NÍNÓ

For­du­lat a szi­get­szent­mik­lósi gyil­kos­ság ügyé­ben, ez a férfi öl­he­tett

A Bu­da­pest­hez kö­zeli well­ness-cent­rum al­kal­ma­zott­jai azóta is döb­ben­ten áll­nak az eset előtt.
  • Szerző: Doris

Egy 31 éves férfit vettek őrizetbe a Pest megyei rendőrök, aki a gyanú szerint 2018. március 1-jén este Szigetszentmiklóson bántalmazott egy nőt, aki ennek következtében életét vesztette.

Az áldozat a helyi wellness-központ és szálloda takarítónője, a 60 éves Magdi volt, akinek egy semmiségnek tűnő vita miatt kellett meghalnia. Ahogy arról a már beszámolt, az asszony éppen takarított, de a férfi összejárkálta a frissen felmosott padlót a konditerem és a mosókonyha találkozásánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Police.hu

Magdolna szólt neki, hogy ha lehet, kerülje el a felmosott részt, amire a férfi dühbe gurult, és egy partvisnyéllel (egy másik forrásunk szerint egy széklábbal) olyan erősen fejbe verte az asszonyt, hogy a nő halálos sérülést szenvedett.

Más források szerint a gyanús külsejű, agresszív férfi azért ölt, mert összekeverte valakivel a takarítónőt. Az egyik alkalmazott szerint torkaszakadtából azt üvöltötte, hogy:

Megdöglesz, mert hasonlítasz az anyósomra

A kamionos férfit, F. Lórántot, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, őrizetbe vétele mellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. március 4-én elrendelt.