RIPOSTER

Gyil­kos rém­től ret­teg­nek a Nép­li­get­nél élők

Ok­tó­ber óta ke­re­sik a gyil­kost, aki bru­tá­li­san meg­ölt egy nőt a bu­da­pesti Nép­li­get­ben. A rend­őr­ség eddig hiába hall­ga­tott meg több ezer em­bert, és hiába tű­zött ki 5 mil­lió fo­rint vér­dí­jat.

A helyiek rettegnek, attól félnek, hogy újra lecsap a népligeti rém. „Itt szoktam sétálni, de napnyugta után nem szeretek már kijönni. Kétes alakok ülnek a padokon, randalíroznak a fiatalok, a hiányos ruházatban lévő hölgyekről inkább nem is mondanék semmit” – panaszkodott a -nak Zsuzsanna, aki 40 éve él az Üllői úton.

EZT OLVASTAD MÁR?
Találtak már itt a bokorban egy idős nénit is, akit megvertek és kiraboltak, egy napig feküdt magatehetetlenül. Csoda, hogy az ember fél itt sétálni? Ki tudja, hol bujkálhat a gyilkos?!

– nyilatkozta az asszony.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: MTI

Mint a is megírta, levetkőztetett holttestet találtak október 13-án a Népligetben. A 40 éves nőt kegyetlen módon gyilkolták meg: fején ütéseket találtak, testén is sérülések voltak. A környéken több DNS-nyomot is begyűjtöttek a hatóságok.

Az ügyben a nyomozók közel 2600 főt szólítottak meg, akik közül 86 embert tanúként hallgattak meg. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor

– reagált a megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Nem a soroksári gyilkos ölt a Népligetben A rendőrség összevetette a soroksári és a népligeti emberölés helyszínén talált DNS-mintákat, és a vizsgálat alapján kizárták, hogy egy ember gyilkolt volna. A soroksári Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben megtámadták, megerőszakolták, majd brutális kegyetlenséggel megölték. Testét lemeztelenítve találták meg.