FÜLES

Sú­lyos be­teg­ség tá­madta meg a ma­gyar szí­nész­nőt

Né­medi Mari ször­nyű ál­la­pot­ban van. Az egész­ségi ál­la­po­tá­val kap­cso­lat­ban meg­ke­res­tük a szí­nész­nőt, aki­től nem kap­tunk jó hí­re­ket.
  • Szerző: B.M.

Többször hívtuk telefonon Némedi Marit, de mindig arra kért bennünket, inkább keressünk egy másik alkalommal, mert annyira gyenge, hogynehéz volt összehoznunk az interjút. Az ismert szinkronszínésznő a -nak elárulta, súlyos kór támadta meg szervezetét.

Ripost: Rengeteget fogytál. Milyen betegség tette ezt veled?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Némedi Mari: A belső szerveim tönkrementek a stressztől. Egyfolytában hányok, még a víz is kijön belőlem, csont és bőr vagyok, 25 kilót fogytam. Gyakran fulladásos rohamok törtnek rám, sokszor el is ájulok. Most jöttem haza a kórházból, ahol 3 hétig ápoltak, de hamarosan újra be kell feküdnöm, mert vizsgálatot fognak végezni rajtam, hogy kiderüljön végre a pontos diagnózis. Lehet, hogy meg is műtenek. Én már sejtem, mi lehet ez, de beszélni sem akarok róla bővebben...

Mari néhány hónapja, és most
Mari néhány hónapja, és most

Ripost: Mivel kezdődött a leépülés?

Némedi Mari: Anyagilag és lelkileg teljesen lenulláztak a barátaim. Sok emberben csalódtam, megloptak, és emiatt magam alá kerültem. Ráadásul egy számomra fontos munkától is elestem. Évek óta romlik az állapotom. Húszféle gyógyszert szedek. De még bizakodom a gyógyulásban!

Ripost: Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésznőjeként tartanak számon. Hogy tudod ellátni a munkád?

Eközben a címlapon

Némedi Mari: Mivel borzasztóan le vagyok gyengülve, autót sem vezethetek. Tulajdonképpen el sem tudok jutni a munkahelyemig. Minden munkámat le kellett mondanom. Rengeteg pénztől esek el, és a lelkemnek sem tesz jót, hogy nem dolgozhatok. Engem a hivatásom éltet. De ahogy énekelni kell, ahogy színpadra léphetek, kivirulok. Éppen a napokban forgattunk nálam Ihos Józseffel, ami teljesen feltöltött.

Ripost: Van olyan ember az életedben, akire támaszkodhatsz?

Némedi Mari: A testvérem gondoz. Ő az egyedüli, akire számíthatok.