FÜLES

Gye­re­ket vár a gyö­nyörű ma­gyar sztár­éne­kesnő?

Ha hinni lehet a plety­kák­nak, akkor Rúzsa Magdi első gyer­me­két várja. Bár ő maga egy­előre nem akar a gó­lya­hír­ről be­szélni.
  • Szerző: B.D.

A Megasztárban tíz éve mezítlábas kislányként megismert, s mára már szépséges felnőtt nőként tündöklő Rúzsa Magdi a hétvégén adott telt házas nagykoncertet az Arénában. Az énekesnő egyik, neve elhallgatását kérő, ismerőse a fellépést követően hívta fel a Színes Ász figyelmét arra, hogy Magdi valószínűleg gyermeket vár.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nem akar beszélni róla, hiszen úgy tudom, hogy még csak néhány hete várandós. Csak a legközelebbi barátnőinek merte elárulni

- mesélte az illető, majd hozzátette, hogy a koncert után hallotta, hogy többen észrevették Magdi szokatlan ruháját, mely mell alatt elvágott, lefelé bővülő ruha volt.

Volt, aki azt mondta, hogy nem illik a népdalokhoz, amelyeket előadott az Arénában, de aztán kiderült, hogy ezt nem rosszindulatból mondták, hanem azért, mert azt találgatták, vajon Magdi a pociját takarja-e

- mondta el az informátor.

Egy néző jelezte a Színes Ásznak azt is, hogy a hétfő reggeli Mokkában az énekesnőt csupán egy percig mutatták tetőtől-talpig, egyébként csak nyaktól felfelé mutatta őt a kamera a beszélgetés alatt. Az tény, hogy Magdin nagyon látszott, hogy mennyire ragyog a boldogságtól, és mintha kikerekedett volna az arca is. Nem tudni, hogy valóban babát vár-e, de tényleg hihetetlenül kivirult.

Eközben a címlapon