KÜLFÖLD

Gye­re­ket pró­bált a meg­ál­ló­ból el­ra­bolni az ak­cen­tus­sal be­szélő férfi

Nagy erők­kel ke­resi az oszt­rák rend­őr­ség azt a 20-30 év kö­rüli ide­gen ak­cen­tus­sal be­szélő férfit, aki fé­nyes nap­pal pró­bált el­ra­bolni Kufs­tein köz­pont­já­ban egy busz­meg­ál­ló­ban álló 13 éves fiút.
  • Szerző: Ripost

Valóságos hajtóvadászat keretében keresi még mindig az osztrák rendőrség azt az ismeretlen férfit aki szerdán délután kettő körül megpróbált az autójába tuszkolni egy 13 éves fiút Kufstein belvárosában, a Felsővárosi téren– számolt be az iszonyú történetről a krone.at.

EZT OLVASTAD MÁR?

A fiú a megállóban várta a buszt, közben a mobilját nézegette. A váró nem volt kihalt, sőt nagyjából 10-15 ember is ott álldogált. Hirtelen egy férfi lépett a gyerekhez, megragadta a vállát és ráparancsolt, hogy szálljon be a kocsiba. A fiú erre nem volt hajlandó, ezért elkapta a csuklóját és megpróbálta betuszkolni a mikrobuszba, de nem járt sikerrel. A fiúnak ugyanis volt annyi lélekjelenléte, hogy kiszabadította magát a fogásból és felugrott a megállóba akkor érkezett buszra.

A buszon tartózkodott a fiú szintén 13 éves barátja, aki az ablakon keresztül végignézte, ahogy megpróbálják elrabolni a fiút. Később a rendőrségen is megerősítette, hogy pontosan mi történt, alátámasztva így a gyerek szavait. Mindketten kijelentették, hogy az ismeretlen autója a buszmegálló mellett parkolt.

A rendőrség személyleírást is közölt az elkövetőről. Eszerint a férfi körülbelül 20-30 éves és mintegy 1,75-1,80 méter magas. Fekete bőrdzseki és sötét farmer volt rajta. Fekete, rövid hajú, világos kék szemű, külföldi akcentussal beszélt. Az autónak fekete Volkswagen, a rendőrség szerint valószínűleg VW Touran.

Eközben a címlapon