LELKIZŐ

Gyá­szol a hol­ly­woodi sztár­csa­lád

Az Álom­gyár egy újabb le­gen­dá­val lett ke­ve­sebb, mi­u­tán ki­lenc­ven­két éves ko­rá­ban el­hunyt Diana Do­ug­las szí­nésznő.
  • Szerző: The_M

Michael Douglasnek nagyon régen nem volt olyan éve, amikor ne érte volna valami komoly csapás. Előbb börtönbe került a legidősebb fia, majd rákos lett, aztán neje, Catherine Zeta-Jones összeomlott idegileg, most pedig elveszítette az édesanyját.

Gyönyörű volt (Fotó: AFP)
Gyönyörű volt (Fotó: AFP)
EZT OLVASTAD MÁR?

Diana Douglas kilencvenkét évesen, rák következtében halt meg péntek este. A legendás színésznő összesen 80 filmes és tévés szerepet tudhatott maga mögött, de inkább a külseje és a férje miatt kapott rengeteg munkát, mintsem a tehetsége okán.

Dolgozott legnagyobb gyerekével, Michaellel is (Fotó: AFP)
Dolgozott legnagyobb gyerekével, Michaellel is (Fotó: AFP)

Ex-férje, a jelenleg a 98. évét taposó Kirk Douglas 1943-ban a fronton látta meg Dianát egy magazin borítóján. Akkor megfogadta, hogy az a nő lesz a felesége. Hat hónappal később pedig már tényleg házasok is voltak. A szerelmük viszont nem tartott sokáig, és kilenc évvel később, két fiuk, Michael és Joel születése után elváltak. De továbbra is jóban maradtak, és a későbbiekben gyakran játszottak együtt.

Ex-szerelmesek munka közben (Fotó: AFP)
Ex-szerelmesek munka közben (Fotó: AFP)