OLDALVONAL

Gyász­hírt kö­zöl­tek: el­hunyt a ma­gyar vá­lo­ga­tott ka­ja­kos

Hosszú be­teg­ség után tá­vo­zott az élők so­rá­ból a sport­em­ber, aki évek óta a szö­vet­ség­ben dol­go­zott.
  • Szerző: ripost

„Hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth Attila Márk, az MTK, majd a KSI SE hajdani fiatal kajakosa eltávozott közülünk” – írta a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
In memoriam Tóth Attila Márk Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth... Közzétette: Magyar Kajak-Kenu Szövetség – 2019. február 28., csütörtök

„Attila eredményei között nem szerepeltek nagy versenyek és nagy győzelmek, de amikor megadatott neki, büszkén húzta fel a válogatott mezét. Közöttünk nőtt fel, a mi életünket élte és a mi értékeink voltak életének zsinórmértékei"

– olvasható az MKKSZ szívszorító megemlékezésében.

„Az elmúlt években a szövetségben dolgozott, az ő munkájának köszönhető, hogy sikerrel indította el a sportág a kajak-kenu shopot.

A kajakozás volt számára az élet iskolája, edzői voltak a tanítómesterei és a jövőjét is itt képzelte el.

Ezek az álmok most egy napsütötte februári délutánon végleg szertefoszlottak. Távozásával elvesztettük csibészes mosolyát, pajkos lelkét és a sportágunkért dobogó szívét. De egyben küldetést is kaptunk Tőle, hogy szeressük egymást, tartsunk össze és önzetlen odaadással szolgáljuk ennek a nagyszerű sportágnak a létét.

Eközben a címlapon

Attila, mindig hozzánk tartozol! Nyugodj békében!"