BOZÓT

Gyám­ha­tó­ság: Három kis­gye­reke előtt dro­go­zott Ju­hász Péter. Fo­lya­ma­tos ret­te­gés­ben tar­totta a csa­lád­ját!

A gyám­ha­tó­sági és bí­ró­sági jegy­ző­köny­vek­ből újabb és újabb ijesztő rész­le­tek ke­rül­nek nyil­vá­nos­ságra a po­li­ti­kus ma­gán­éle­té­ről.
  • Szerző: Ripost

A kiszivárgott gyámhatósági jegyzőkönyvek, szakértői jelentések, szakvélemények szerint hosszú és ijesztő folyamatról van szó. Miután a Bors nyilvánosságra hozta, hogy az Együtt pártelnöke terrorizálta, tettlegesen bántalmazta, személyi szabadságában korlátozta élettársát, három kisgyermeke édesanyját, a TV2 Tények című hírműsora újabb bizonyítékokat szerzett meg.

Az egyik dokumentumban ez a gyámhatósági szakvélemény szerepel:  

"Mindennapos volt az anya verbális bántalmazása, érzelmi zsarolása, valamint folyamatos pszichés elnyomása, amihez még egy nagyfokú anyagi bizonytalanság is társult."

A gyámhatóság emberei a kisgyerekek érdekében készítettek mindenre kiterjedő környezettanulmányt.  A pszichológiai szakvélemény szerint a három gyerek csak kényszerből tartja a kapcsolatot az apjával.  

Az ügyben bírósági eljárás is zajlik, az édesanya több ijesztő részletet tárt fel: Egyik vallomása szerint:

"Akkor 48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt és megütött, már akkor feldagadt a testem. Aztán nyugtatót és altatót adott, emiatt még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam, nem tudtam felkelni..."

A bírósági eljáráshoz csatolt anyagok között van még ennél is ijesztőbb. A jegyzőkönyvek szerint a kábítószer fogyasztást nyilvánosan pártoló politikus három kisgyermeke szeme láttára, a társaságukban is gyakran fogyasztott kábítószert, odahaza, az autóban, de akár az utcán is...

Időközben a makacsul tagadó, minden hazugságnak nyilvánító politikus megtört és részleges beismerő vallomást tett. Annyit már beismert az Index újságíróinak, hogy egy órán át "dulakodott" az élettársával, melynek során nem kizárt, hogy az asszony sérüléseket is szenvedett.

Eközben a címlapon