RIPOSTER

Gya­log in­dult Ma­gyar­or­szágra ez a bor­sodi nő, hir­te­len nyoma ve­szett

A Ka­zinc­bar­ci­kai Rend­őr­ka­pi­tány­ság a la­kos­ság se­gít­sé­gét kéri egy 42 éves sa­jó­szent­pé­teri nő el­tű­nése ügyé­ben.
  • Szerző: RIPOST

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Budai Miklósné eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő egy éve egy, a román-magyar határon működő paprikafeldolgozó üzembe ment dolgozni, ahol összeismerkedett egy román állampolgárságú férfival, akivel a romániai Kraszna településre költözött.

Budai Miklósné március 8-án 8 órakor a lakásukról gyalogosan indult el Magyarországra, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Fotó: Police.hu

Budai Miklósné személyleírása: 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja fekete, szája jobb oldalán kör alakú anyajegy látható.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenségük megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.