HARCÉL

Gya­lázta a job­bi­kos Gyur­csányt és Fe­kete-Győrt

Ahogy az az uniós vá­lasz­tá­sok ered­mé­nyé­nek is­me­re­té­ben vár­ható volt, meg­kez­dő­dött az el­len­zé­ken be­lüli ge­ril­la­há­ború. A csa­ták most el­ső­sor­ban az őszi ön­kor­mány­zati vá­lasz­tási lis­ták körül zaj­la­nak, egy­előre még nem túl han­go­san. Azért ki­vé­te­lek már akad­nak.
  • Szerző: Ripost

Bár a táborukon belül győztes DK elnöke kezdetben arról beszélt, hogy nem változtatják meg az őszi önkormányzati választásra kialakított - és Budapesten a Jobbikot valamint az LMP-t kihagyó - jelöltlistát, a jelek szerint mégis új "megállapodást" szeretnének a győztesek.

A "leosztásból" kihagyott Jobbik eleve nem szerepelt az "összefogás listáján", a párt Csongrád megyei elnöke, szegedi elnöke, megyei önkormányzati képviselője, a párt megyei jogú városok csoportjának vezetője, Tóth Péter mégis nekiesett a DK és a Momentum vezetőjének.

EZT OLVASTAD MÁR?

Közösségi oldalán péntek reggel közzétett posztjában ezt írta Tóth Péter:

„Fidesz-győzelem lesz ősszel is. A Fidesz most megnyerte az őszi önkormányzati választásokat és a 2022-es országgyűlési választást is.

Köszönetet lehet mondani az alkoholos mámorban úszó Gyurcsánynak és a nagyképű Fegyőrnek. Magyarország többet érdemel!”

– írta ki a politikus a jobbikos Alfahír egy vonatkozó cikkének megosztásával.

A Promenad.hu cikkírója feltette a kérdést:

Eközben a címlapon

Ha ezek az ellenzéki pártok és politikusok valójában ennyire utálják, gyűlölik és lenézik egymást, vajon hogyan akarnak közösen vezetni egy-egy települést, netán magát az országot?

És ki az, aki ezek után rájuk bízná a kormányrudat?

Tóth Péter egyébként megijedt saját posztjától, mert törölte, és következő bejegyzésében mentegetőzik, hogy a DK és az MSZP mintegy 14 megyei jogú városban „felrúgtak mindent”.

Láthatóan nem túl erős az a sokat emlegetett ellenzéki összefogás.