SHOWBIZ

Kü­lön­le­ges kez­de­mé­nye­zés­hez csat­la­ko­zott Győrfi Pál

A men­tő­szol­gá­lat szó­vi­vője a Nem­zeti Fu­tó­ver­seny nagy­kö­ve­te­ként és ver­seny­ző­je­ként biz­tatja az em­be­re­ket az egész­sé­ges élet­módra.
  • Szerző: sv

Győrfi Pál évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy egészsége érdekében, és azért, hogy jó példát mutasson, elkezd futni. A mentőszolgálat szóvivője most a Nemzeti Futóverseny nagyköveteként és versenyzőjeként biztatja az embereket az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra.

"Körülbelül három évvel ezelőtt kezdtem el futni, és pár hónap alatt jutottam el az 5-10 kilométerig. Ennél többet most sem szoktam futni, de azt rendszeresen, minden másnap megteszem. Az egészségemnek is jót tesz, és a stresszt is segít kezelni, ha éppen szükség van rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Mindig azt mondom, a sportot sosem késő elkezdeni, és nem kell élsportolónak lenni, már egy rövid ideig tartó, rendszeres mozgás is sokat számít.

A futásnak pedig nincs nagy eszközigénye, elég hozzá egy jó cipő" – mondta Győrfi Pál, aki maga is elindul június 8-án a Nemzeti Futóversenyen, ahol az indulók két távon – 5 és 10 kilométeren – próbálhatják ki magukat egyedülállóan történelmi helyszínen, a Hősök terén és az Andrássy úton.