OLDALVONAL

Nem akár­kik szur­kol­tak a győri ké­zi­lab­dás lá­nyok­nak

Bódi Ber­na­dett és Gör­bicz Anita va­sár­nap Baj­no­kok Li­gá­ját nyert a női ké­zi­lab­da­csa­pa­tá­val. A két ma­gyar ki­vá­ló­ság­ban azon­ban nem csak ez a közös, hi­szen mind­ket­ten két ko­rábbi Fradi fo­cis­tá­val, a Vin­cze test­vé­rek­kel al­kot­nak egy párt.
  • Szerző: ST

Vincze Ottó és Vincze Gábor 1995/96-os szezonban már átélte a labdarúgó Bajnokok Ligája fantasztikus légkörét, előbbi a Fradi hőse volt, míg utóbbi a kispadon kapott helyet. Alighanem 24 évvel ezelőtt nem gondolták volna, hogy 2019-ben egy kézilabda Bajnokok Ligája döntőn egy csapatban fognak játszani a szerelmeik. 

Vincze Ottó és Görbicz Anita régóta egy párt alkotnak
Vincze Ottó és Görbicz Anita régóta egy párt alkotnak
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vincze Ottó és Görbicz Anita kapcsolata már régóta tart. A boldog házasságban élő sportos párnak közös gyermeke is van, Boldizsár júniusban lesz majd négy esztendős. Ottó öccsének, Gábornak azonban még friss a kapcsolata Bódi Bernadettel, az ETO jobbszélsőjével. A szerelmesek tavaly jöttek össze, de igyekeznek kerülni a nyilvánosságot. 

Bódi Bernadett és Vincze Gábor:

A Vincze testvérek rendszeresen szerveznek közös programot párjaikkal, vasárnap azonban szurkolóként várt rájuk komoly feladat. A Győr, Görbicz Anitával és Bódi Bernadettel a soraiban óriási csatában, 25-24-re győzte le az orosz Rosztovot a Bajnokok Ligája budapesti döntőjében. A lelátón ott voltak a Vincze fiúk korábbi kapcsolatából született gyermekei, Ottó nagyobbik fia, Ádám és Gábor lánya, Liza is.

Ádám és Liza:

#kiszurkolták#final#vinczék

VinczeO (@vinczeo7) által megosztott bejegyzés,

Eközben a címlapon