HŰHA

Bot­rá­nyos ki­je­len­tést tett a sztár­anyuka, ezt mégis hogy gon­dolta?

A 46 éves szí­nésznő azt gon­dolja, hogy ő irá­nyítja az élet­módt­ren­de­ket, és most na­gyon me­re­dek dol­got ál­lí­tott.
  • Szerző: Ripost

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow - aki magát életmód- és wellnessguruként reklámozza - azt gondolja, hogy a pszichedelikus kábítószerek jelentik majd a legújabb őrületet az egészséges életmód híveinek körében. A 46 éves színésznő szerdán adott interjújában úgy fogalmazott:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy gondolom, hogy az, ahogyan a pszichedelikus szerek befolyásolják az egészséget és a mentális egészséget, illetve ahogy a függőségekre hatnak, amiatt egyre inkább a figyelem középpontjába fognak kerülni.”

Paltrow külön kiemelte az igen megosztó ibogain nevű szert, de nem kimondottan ajánlotta a használatát. Az ibogain az Afrikában termő tabernanthe iboga bokor gyökerében és kérgében megtalálható hallucinogén vegyület.

Paltrow azért hozzátette, hogy ne vegyék készpénznek, amit mond.

Az ibogain az Egyesült Államokban illegális, de Brazíliában éppen kutatják, hogy hogyan lehet felhasználni az alkoholizmus elleni küzdelemben.

A sztáranyuka azt is elmondta, hogy szerinte az ő munkája miatt lettek olyan népszerűek a gluténmentes ételek: "Amikor 2015-ben megcsináltam a gluténmentes szakácskönyvem, a sajtó teljesen negatív volt és személyes támadások értek azért, ahogy a gyerekeimet etetem és, hogy milyen anya vagyok én. Most meg hatalmas lett a gluténmentes piac."

Eközben a címlapon

Paltrow szerint ő az a személy, aki az új életmódtrendeket bevezeti és megismerteti az emberekkel, erről már októberben is beszélt. Akkor azt mondta, hogy a jóga miatta lett ennyire népszerű – írja a Daily Mail.