SZTÁRDZSÚSZ

Gun­del Ta­kács Gábor ma este vissza­tér! Exk­lu­zív in­terjú

Gun­del Ta­kács Gábor ma este vissza­tér a TV2 kép­er­nyő­jére, az Áll az alku! című mű­sor­ban. La­punk­nak adott in­ter­jú­ban arról is be­szélt, ho­gyan köt alkut ott­hon, a csa­lád­já­ban.
  • Szerző: Buster

Gundel Takács Gábor sokáig gondolkodott, mielőtt igent mondott arra, hogy felélesszék az egykori Áll az alku!-t. Végül éppen egy alkudozás eredményeképpen vágott bele a forgatásokba.A műsorvezető elárulta: tőle az alku nem áll távol, családjában is megköti a maga megállapodásait…

Az igazgató úr már készülhet az alkudozásra
Az igazgató úr már készülhet az alkudozásra
Fotó: TV2

: Első körben nemet mondott a visszatérésre. Miért?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gundel Takács Gábor: Sokan azt gondolták, hogy a pénzen alkudozunk a TV2-vel, de ez a legkevésbé sem volt így. Nehezen döntöttem, bevallom, először azt gondoltam, hogy jobb, ha nem vállalom a visszatérést. Második nekifutásra azonban újra átbeszéltük a lehetőségeket, és sikerült olyan megállapodást tető alá hoznunk, ami számomra és a TV2 számára is megfelelő. Nincs ebben semmi különös.

Az a fontos, hogy az alku mindenki számára kedvező legyen.

Én szerettem volna bizonyos mértékig megőrizni a függetlenségemet, és ezt elfogadták.

: Ön vérbeli sportriporter, nem hiányzik majd az élőműsor izgalma?

G.T.G.: A játékmesterség egészen más impulzusokat ad és egészen más gondolkodásmódot kíván, mint egy sportközvetítés, épp ezért jó volt, hogy a forgatások után sportot közvetíthettem, vagy egy foci EB után újra vetélkedőt forgathattam. Bevallom, hiányzik is az életemből az a fajta izgalom, amit az élő közvetítések adtak, és nem is látom, hogy a közeljövőben mikor lesz lehetőségem erre ismét. A sporttól nem tudok elszakadni, fél szemmel most is éppen egy focimeccset nézek, és be van táblázva a napom, mert több olyan közvetítés is van ma, amit látni szeretnék.