FÜLES

Senki nem akarja el­hinni: Ez lesz az új mun­kája Gun­del Ta­kács Gá­bor­nak!

Már nem tit­kolja, hol foly­tatja to­vább az egy­kori mű­sor­ve­zető. Bi­zony nem a ka­mera előtt dol­go­zik majd ezen­túl!
  • Szerző: T.B.

Mióta felmondott az MTVA-nál és nem ő vezeti a Maradj talpon!-t, mindenki arra kíváncsi, milyen műsorral tér vissza. De arra, hogy egy operettben, a Csókos asszonyban, a Zsombói Szabadtéri Színpadon, senki se számított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Azért ez egy nagyon kicsi része a dolgaimnak, attól, hogy játszom egy darabban, még nem leszek színész. Már ősszel felkérést kaptam, de majd csak májusban mondok végleges igent, mert még nem tudom, hol fogok dolgozni, mit fogok csinálni

- árulta el Gundel Takács Gábor.

Fotó: Markovics Gábor

"Ez rossz időszak, mert május–júniusig mindenkinek megvannak a műsorai, emberei. Amiről én beszélgetek kollégákkal, az kilencven százalékban az őszt érinti" - tette hozzá.

"Amiket eddig, azokat szívesen csinálnám ezután is, csak egyet előre lépve. Amit most világosan látok, hogy nem akarok egyetlen televízióhoz sem elszegődni. Sokkal inkább szeretnék műsorokra, ötletekre szerződni olyan emberekkel, akikkel szívesen dolgozom" - mesélt a Borsnak terveiről a műsorvezető.