RIPOSTER

Gu­lyás Már­ton be­hívta a Soros-ro­ham­osz­ta­got: Törni-zúzni akar­nak Pes­ten! Ők gyúj­tot­ták fel Ham­bur­got

Nem nyug­hat a né­hány napja az el­len­zék új ve­zé­ré­nek ki­ki­ál­tott Soros-ak­ti­vista, Gu­lyás Már­ton. Az erő­sza­kos ak­ci­ó­i­ról el­hí­re­sült több­szö­rös ga­rázda fel­vette a kap­cso­la­tot a Ham­bur­got nem­ré­gi­ben lángba bo­rító Soros-ro­ham­osz­ta­go­sok­kal. Szom­ba­ton reg­gel ér­kez­nek Bu­da­pestre.
  • Szerző: Ripost

Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción, kihasználva a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Le a nemzetekkel. Itt péládul a német zászlót gyalázzák meg a Soros-aktivisták.
Le a nemzetekkel. Itt péládul a német zászlót gyalázzák meg a Soros-aktivisták.

Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

Így meneteltek Röszkén Hamburg lángba borítói. Budapest következik?
Így meneteltek Röszkén Hamburg lángba borítói. Budapest következik?
Gulyás végig ott volt köztük, mindent filmre vett, magnóra rögzített, hogy tisztában legyen a tüntetések erőszakba fordításának módszereivel.
Gulyás végig ott volt köztük, mindent filmre vett, magnóra rögzített, hogy tisztában legyen a tüntetések erőszakba fordításának módszereivel.

Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte  a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.
Fotó: MTI

A több helyről megerősített információi szerint Gulyás Márton ismét felvette  a kapcsolatot azokkal a rohamosztagosokkal, akikkel már jó személyes kapcsolata alakult ki a röszkei főpróbán.

Eközben a címlapon
A cél ugyanaz, mint Hamburgban, törni-zúzni, anarchikus állapotokat teremteni, kihasználva a demokratikus választásokon csúfosan leszerepelt ellenzékiek elkeseredettségét. A tudatos provokáció fedőneve WELCOME TO HELL IN HUNGARY-  ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON - utalva a hamburgi erőszak mottójára.
Szombaton este érkeznek Magyarországra
Szombaton este érkeznek Magyarországra
Fotó: Facebook

Autók felborítása, autógumik felgyújtása, kirakatok betörése, a rendőrök provokálása, sőt tudatos megtámadása, majd menekülés – ezek az ANTIFA-rohamosztagosok jól bevált módszerei. Több száz tüntetést fordítottak már át erőszakba ezekkel a módszerekkel.

Fotó: MTI

Gulyás Márton egy, a következményektől megrettent aktivistája a - nak elmondta, a legfontosabb cél a rendőrök provokálása lesz.

Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón, rendőri erőszak, zsarnokság, terror Magyarországon címmel.

A történtek fényében most nyernek igazi értelmet Gulyás Márton korábbi fenyegető szavai:

„Ha a kormány nem tér jobb belátásra. akkor fel fogjuk bontani az együttműködést az államhatalommal. Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, közterületek elfoglalására!”

Gulyás Márton hogy elhárítsa magától a jogi felelősséget, csak a háttérben szervezi a szombati demonstrációt. Politikai balekok, például Gyurcsány-párti aktivisták, hirtelen összerántott Facebook csoportok háta mögé bújva próbál halászni a zavarosban.

Nagy kérdés, hogy ki vagy milyen szervezet vállalja majd a jogi felelősséget a demonstráció békés jellegéért. Mindenesetre már megkezdődött a Soros-buszok szervezése, több vidéki városból is.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Miután elterjedt a Soros-rohamosztagosok érkezésének híre, több részvevő megijedt a tervezett erőszakos provokációktól és kérni kezdte társait, hogy ne törjenek-zúzzanak, ne provokálják, ne támadják meg a rendőröket.

Fotó: Facebook

Ugyanakkor máris osztogatnak egy TÜNTETÉSI SEGÉDLETET, amelyben törvényszegő akciókra, az arc eltakarására,  gázmaszkos, "profi antifás" védekezésre oktatják őket, beleértve a könnygázgránát "kezelését" is.

Fotó: Facebook