OLDALVONAL

Szen­zá­ciós hírt kür­töl­tek vi­lággá a ma­gyar fo­cis­tá­ról

Most sem pa­nasz­kod­hat, de vá­lo­gat­hat a jobb­nál jobb le­he­tő­sé­gek kö­zött. Sor­ban áll­nak érte a sztár­klu­bok.
  • Szerző: vav

Élete legjobb formájában véd a német RB Leipzig magyar kapusa, Gulácsi Péter, és ez nem kerüli el a sportág legnagyobbjai figyelmét sem. Sajtóértesülések szerint újabb sztárklubok figyelik a Bundesliga őszi szezonjának legjobbját. Gulácsi szerződtetésén gondolkodnak az angol bajnoki címvédő Chelsea és a spanyol Atlético Madrid illetékesei is - tudta meg a lipcsei klubhoz közeli forrástól az ESPN.

Szerződést hosszabbított Lipcsében, de jó pénzért vihetik a neves kérők
Szerződést hosszabbított Lipcsében, de jó pénzért vihetik a neves kérők
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A londoniak jelenlegi kapusát, Thibaut Courtois-t a Real Madrid és a Paris Saint-Germain kerülgeti, a madridi Jan Oblakot pedig az Arsenal és a PSG - nyártól az ő pótlásukra jött szóba a magyar válogatott erőssége. A legutóbbi Bundesliga-fordulóban a Bayern Münchent legyőző, Európa-liga-negyeddöntős Leipzig 27 éves kapusát korábban hírbe hozták az Arsenallal és korábbi csapatával, a Liverpoollal is.

Gulácsi értékét jelenleg 4,5 millió euróra (1,4 milliárd forint) becsüli a mértékadó Transfermarkt internetes portál, ezzel Nikolics Nemanjával holtversenyben a legértékesebb magyar focista.