FOCI-EB

Gu­lá­csi el­árulta a vá­lo­ga­tott tit­kát

Dár­dai Pál­tól Bernd Stor­ckig, a ka­pu­sok­tól a csa­tá­ro­kig igaz ez a ma­gyar csa­patra. Re­mél­he­tő­leg to­vábbra is mű­kö­dik!

Helyszíni tudósítónk jelenti Franciaországból:

EZT OLVASTAD MÁR?

Király Gábor mellett Dibusz Dénes és Gulácsi Péter szerepel kapusként a válogatott Eb-keretében. Utóbbi elárulta, szó sincs köztük féltékenységről, egymást segítik.

Mindannyian támogatják Királyt (Fotó: MTI fotó)
Mindannyian támogatják Királyt (Fotó: MTI fotó)
Nagyon összetartó a társaság. Nem változtat a közös célunkon az, hogy éppen ki lép pályára.

Négy hete dolgozunk együtt, és ez olyan kapcsolatot alakított ki négyünk között a kapusedzővel együtt, hogy semmiféle egyéni probléma nem fordult elő, támogatjuk egymást.

Ha Király Gabi kiváló teljesítményt nyújt, az mindannyiunknak öröm, és ez valamennyi posztra ugyanígy igaz.

Gulácsi szerint az egyéni ambíciók teljesen háttérbe szorulnak, és ez az osztrákok elleni második gól után is látszott a kispadnál, hiszen együtt örültek. A kapus kitért Bernd Storck szövetségi kapitány szerepére is.

"Dárdai Pál és Bernd Storck révén olyan szervezettség indult meg, és olyan tudatosságot hoztak a magyar fociba, ami különbséget jelent. A mérkőzéseken látszik, hogy mindig van egy tervünk, mindig van egy felépített játékunk, és ez eddig működött. Mindig sikerül elérni a saját határainkat, és ez a szakmai stáb érdeme."

Eközben a címlapon

Hozzátette,szervezettséggel és tudatossággal próbálják ellensúlyozni azt, amikor az ellenfél egyéni képességekben erősebb nálunk. A kapus ebben látja a magyar válogatott titkát.