LELKIZŐ

Ezért nem si­ke­rült ne­gyed­szerre sem Gre­gor Ber­na­dett há­zas­sága

Fe­kete hajú démon, a vég­zet asszo­nya... Sokan ezekre a ki­fe­je­zé­sekre gon­dol­nak Gre­gor Ber­na­dett ne­vé­nek hal­la­tán. A gyö­nyörű szí­nésznő után az évek során férfiak ezrei vá­gyód­tak, és leg­alább ugyan­ennyi nő irigy­ke­dett rá. De vajon mi az oka annak, hogy az or­szág egyik leg­nép­sze­rűbb asszo­nyá­nak a ne­gye­dik há­zas­sága is cső­döt mon­dott?
  • Szerző: E.J.

Nagy meglepetést okozott a hír, miszerint Gregor Bernadett negyedik házassága négy év után hivatalosan is véget ért. A pár csendben, feltűnésmentesen intett búcsút egymásnak.

Olyannyira sikerült titkolniuk a magánéleti kudarcot, hogy ha Szarvas Attila nem közli a válás tényét egy facebookos bejegyzésben, jó ideig talán senki nem is sejtette volna, hogy baj van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

De mi lehet az oka annak, hogy ennek a gyönyörű nőnek sokadszorra is csalódnia kellett? Hiszen eleinte olyan idilli volt minden... Bernadett a negyedik férjéről, Szarvas Attiláról még egy évvel ezelőtt is azt mondta, hogy ő számára az igazi.

A magas, erős férfi mellett ő végre gyenge, esendő nő lehetett, ez pedig ezelőtt nem túl sokszor fordult elő vele. Korábbi kapcsolataiban többször is ő kényszerült a családfenntartó szerepébe.

Imádja az állatokat

Kevés férfi viseli el, ha annyi állattal kell megosztania a lakást, amennyi Berninek van. Közismert tény ugyanis, hogy Bernadettet szoros kötelék fűzi az állatokhoz, otthonában számos négylábú kedvenc megtalálható.

Jelenleg két kutyával, öt macskával és két tengerimalaccal osztja meg apró budai lakását.

Eközben a címlapon

Bernadett még idén májusban is azt mondta a -nak, hogy lassan bár, de sikerült elfogadtatnia az állatmániáját a férjével, de lehet, hogy mégsem mérte fel olyan jól a helyzetet? 

„Kifejezetten jó, hogy otthon mindent meg tudunk beszélni. Sokat tanulunk egymástól, és mindenben támogatjuk a másikat. Egyenrangú partnerek vagyunk, amit régen éreztem egy kapcsolatban. Még a macskákat is megszerettettem Attilával, meg azt is, hogy nálam mindig több négylábú él. Nem kérdés, hogy valóban ő életem párja" - nyilatkozta lapunknak a színésznő.

A további részleteket olvasd el a pénteki napilapban!