HŰHA

Durva vádak, ki­tá­lalt a volt fe­le­ség: ezt mondta Gre­gor Ber­na­det­ték­ről!

A szí­nésznő és volt férje, Szar­vas At­tila nem­ré­gi­ben, tel­jes ti­tok­ban vál­tak el, ám most ki­de­rült, hogy nem volt za­var­ta­lan a búcsú.
  • Szerző: ripost

Eddig mindenki úgy hitte, hogy a legnagyobb békében vált el egymástól Gregor Bernadett és Szarvas Attila, ám könnyen lehet, hogy mégsem volt zavartalan a búcsú.

Ezt támasztják legalábbis alá Szarvas Attila első feleségének szavai, aki meglepő módon nem egykori férjét, hanem Bernadettet vette a védelmébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e vagy sem. (…) Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, valóban Berni negyedszer válik. Attila „csak” másodszor, ami nem jelenti azt, hogy ő mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… (…) Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem. (…) Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amiket a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. (…)

A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán a balhét, mert az egy óriási hazugság lenne.

(…) Mi sem miatta váltunk el. Attila lump életmódja elviselhetetlen" - hozta le a volt feleség nyilatkozatát a hot! magazin.