LELKIZŐ

Gregor Bernadett feltárta magányának az okát

A színésznő az elmúlt évtizedek alatt számos alkalommal tett pontot komoly párkapcsolat, sőt házasság végére.
  • Szerző: Ripost

Legutóbb éppen pár hónapja derült ki, hogy újra egyedül maradt.

Az, hogy kik és milyenek a szüleink, milyenek a gyerekeink, adott dolog, nem lehet rajta változtatni. De arról, hogy az életemet kivel osztom meg, és az a kapcsolat milyen minőségű, én hozok döntést. Én inkább élek egyedül kiegyensúlyozottan, mint hogy ne szeressek hazamenni valahova

– jelentette ki Gregor Bernadett a Blikknek. Õ úgy gondolja, akkor tud édesanyaként is maximálisat nyújtani, ha boldog. A színésznő számára azonban a boldogság nem egyenlő a szerelemmel, most szeretné a jelenlegi egyedüllétét maximálisan kiélvezni.

Jól vagyok. Azt érzem, Gregor Berni így egy kerek egész. Nincs hiányérzet az életemben. A körülöttem élőknek ezt nem mindig könnyű elfogadni, de nekem nagyon fontos, hogy én független vagyok mindentől és mindenkitől. Egyedül a függetlenségtől vagyok függő – árulta el. Azt is hozzátette: meglepő módon most semmilyen vágya nincsen.

– Korábban azt gondoltam, kell valami vágy, álom, hogy az embert hajtsa tovább. Fiatalként elképzeli az ember, hogy férjhez megy, szül egy gyereket huszonévesen, még egyet harmincasként, majd él boldogan. Aztán nem úgy alakul, és sokan ezen kiborulnak, pedig ezzel is élni kell tudni. Sőt, meg kell tanulni szeretni a kialakult helyzetet. Ezért én most arra sem akarok gondolni, hogy mi lesz márciusban, minden napot ki akarok élvezni.

És ezeket olvastad már?