LELKIZŐ

Óri­ási vál­to­zás, ezt tette a válás Gre­gor Ber­na­dett-tel

A szí­nésznő hosszú éve­ken ke­resz­tül kép­te­len volt el­fo­gadni saját magát, ám a vá­lása óta sok min­den tel­je­sen át­ér­té­ke­lő­dött benne.
  • Szerző: ripost

Gyökeresen megváltozott Gregor Bernadett gondolkodásmódja. A gyönyörű színésznő túl a negyvenen tanulta meg elfogadni önmagát, és csak nemrégiben jött rá arra, hogy nem szükséges erős sminkkel eltakarnia az arcát.

Fotó: Fem3
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Eszem ágában sincs megfelelni a férfiaknak, de a nőknek sem. Többé képtelen lennék olyannak mutatni magam, amilyen nem vagyok, csak azért, hogy szeressenek. Egész életem során véleményezték, hogy nézek ki, hogyan élem az életem, amibe a magánéleti bukdácsolásaim is beletartoztak. Ez nem segítette az önértékelésemet" - mondta el a Best magazinnak Bernadett, aki nemrégiben vette észre magán a változást.

"Hazudnék, ha azt mondanám, soha nem nyúltak az arcomhoz, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életemben, de most már abban sem vagyok biztos, hogy újra igénybe venném. Végre szeretem magam, és ha valaki közel akar kerülni hozzám, annak úgy kell elfogadnia, ahogy vagyok" - jelentette ki a színésznő.