LOVE

Ötöd­ször lett apa az 52 éves sztár, a kicsi máris az Ins­tag­ram ked­vence

A sztár­séf és fe­le­sége ha­tár­ta­la­nul bol­dog, mert a baba egész­sé­ge­sen jött vi­lágra csü­tör­tö­kön.
  • Szerző: Ripost

Megszületett csütörtökön az 52 éves sztárséf, Gordon Ramsay ötödik gyermeke. A babának pedig már saját Instagram oldala is van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

“Végre nyertünk egy Oscart” – viccelődött posztjában a boldog apuka, utalva gyermekének nevére. A szülei már nagyon várták a kisfiút, a pár ugyanis 2016-ban elvesztette úton lévő ötödik gyermekét.

“Üdvözöljétek Oscar James Ramsay-t, aki két perccel egy óra előtt érkezett, épp időben az ebédhez” – idézi a Daily Mail a sztárt. A kicsi Instagramjának egyébként már meg is van az első híres követője, aki nem más, mint Brooklyn Beckham, a séf gyerekeinek közeli barátja.

Január elsejéig a rajongók nem is sejtették, hogy Ramsay és felesége, Tana ismét gyermekáldás előtt áll, a séf az újévi posztjában jelentette be a gólyahírt, négy gyermeke és a kerekedő pocakját leleplező felesége segítségével. Ramsay-ék ezúttal a terhesség korai szakaszát titokban tartották. A többi gyermekük egyébként már nagy, a legidősebb a 21 éves Megan, őt követik a 19 éves ikrek, Jack és Holly, majd a 17 éves Matilda.

A kis Oscar első Instagram bejegyzésében is az egyik nővérével, Matildával látható:

Eközben a címlapon