SZTÁRDZSÚSZ

Meg­szál­lott zak­la­tók, ilyen üze­ne­tek­kel ost­ro­mol­ják Görbe Nórát

Arc­pi­rító üze­ne­tek­kel bom­báz­zák Görbe Nórát! Az egy­kori so­ro­zat­sztárt 25-30 éves férfiak pró­bál­ják fel­szedni. Min­dent be­vet­nek, hogy el­csá­bít­sák ki­sze­melt ked­ven­cü­ket.
  • Szerző: BDF

Húszas éveik végén járó fiatalok küzdenek Görbe Nóra kegyeiért!A Linda című sikersorozat egykori sztárjának naponta megtelik virtuális postaládája a Facebookon: több tucat üzenetet kap ismeretlen hódolóitól.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy írnak rám, hogy nem is ismernek. Nem érdekli őket az életkorom, ahogyan az sem, hogy gyászolom a férjemet” – kezdte a -nak Nóra.

„Sokan nagyon kedvesen próbálnak közeledni felém: többször kaptam már szerelmes leveleket is. De akadnak olyan férfiak is, akik nem tudják, meddig mehetnek el, hol van az a bizonyos határ. Volt, aki kerek-perec rákérdezett: ’Olvastam az újságokban, hogy elhunyt a férjed. Igazán sajnálom a történteket, de annyira gyönyörű vagy, hogy muszáj megkérdeznem,

meddig tart még a gyászidőszak? Bármeddig is tartson, én kivárom…’ írta egy férfi, aki a kora miatt akár a fiam is lehetne

– mondta el nevetve a színésznő, aki azt is elmondta, hogyan reagál az ilyesfajta megkeresésekre.

Erről a részleteket elolvashatod a napilap hétfői számában!