LOVE

Mind­járt itt a nagy nap, íme, a TV2 sztárja es­kü­vő­jé­nek rész­le­tei

A hír­adós há­rom­szor kérte meg ked­vese kezét, most pedig éle­tük­ben el­ér­ke­zett a pil­la­nat, hogy össze is há­za­sod­ja­nak.
  • Szerző: ripost

Három lánykérés után hamarosan feleségül veszi kedvesét Gönczi Gábor!

Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

A Tények híradósa négy éve alkot egy párt kedvesével, Ildivel, akit egy céges rendezvényen ismert meg. Gábor már háromszor megkérte a lány kezét, ám, eddig nem került sor az esküvőre, most viszont mindketten elérkezettnek látják a pillanatot arra, hogy egybekeljenek.

"Olykor beszélgettünk az esküvőről Áron kiságyánál, amikor aludt, de persze egy kisgyerek mellett nem ez volt a fő témánk. Egy család lettünk, örültünk a mindennapok szépségeinek, és megküzdöttünk a hétköznapok felmerülő gondjaival is" - mondta el a Best magazinnak a TV2 sztárja.

A pár végül tavaly ősszel döntött úgy, hogy elkezdik szervezni az idei esküvőt, amit romantikus környezetben, egy vidéki helyszínen tartanak majd, sok virággal.

Ildinek ráadásul a templomi szertartásról sem kell lemondania, jóllehet, Gábor már volt nős.

"Ildi még azt is elintézte, hogy egyházi esküvőnk legyen, pedig nekem már volt ilyen, ezért katolikus szertartás szerint nem házasodhatok újra. Ildi református, felkereste a lelkészt, és megkérdezte, esküdhetünk-e templomban. A lelkész, miután meggyőződött róla, hogy konfirmált, azt mondta, a református egyház összead minket" - mondta el boldogan Gábor.

Eközben a címlapon

Az esküvőre nagyjából száz főt hívtak meg, a zenét pedig rock- és népi zenekar szolgáltatja majd. A szerelmeseknek a gyűrűt kisfiuk, a 21 hónapos Áron viszi majd oda, akinek unokanővére segít majd odatalálni a szülőkhöz.