FÜLES

Tombol a hurrikán Floridában: Nem ad magáról életjelet Gombos Edina!

A Karib-térségben és Floridában jelenleg is az életükért küzdenek az emberek! Az Irma névre keresztelt hurrikán óriási pusztítást végzett, és még nincs vége a rémálomnak! Gombos Edina évek óta Floridában él családjával! A TV2 ex-mûsorvezetője mindeddig igyekezett megnyugtatni rajongóit arról, hogy biztonságban van, napok óta azonban nem adott életjelet magáról a közösségi oldalakon.
  • Szerző: S.P.

Gombos Edina mindeddig naponta adott helyzetjelentést az Irma hurrikán pusztításáról, és arról, hogy vészeli át családjával a tomboló vihart Floridai otthonában. Rengeteg rajongói üzenetet kapott, mindenki nagyon aggódik értük, és a TV2 egykori sztárja mindenkit szeretett volna megnyugtatni: jól vannak!

Vasárnap reggel óta azonban nem adott életjelet magáról!

Hétfőre, Floridában már nem hurrikán, hanem trópusi vihar besorolású lett Irma, az amerikai Nemzeti Hurrikán Központ jelentése szerint. Dél- és Közép-Floridában már több mint hárommilliónyian vannak áram nélkül.  Az is lehet, hogy az áramkimaradás és az internet akadozása az oka annak, hogy nem jelentkezik be Facebookon Gombos Edina!

Fokozza a pánikot, hogy Miamiban és környékén két tornádót észleltek, Florida déli részein pedig többet is. Az állam egész területén tornádóriadó van érvényben. A baj még nem múlt el, senki sem tudja, meddig tombol majd Irma.

Bízunk benne, hogy Edina hamarosan leírja, hogy vannak jelenleg!