SZTÁRDZSÚSZ

Gom­bos Edina ki­bo­rult a róla írt ha­zug­sá­gok miatt

A TV2 mű­sor­ve­ze­tője a hí­resz­te­lé­sek­kel el­len­tét­ben, kö­szöni szé­pen, jól van: sem­mi­lyen ka­taszt­rófa vagy trauma nem érte őt és a csa­lád­ját.
címkék:
  • Szerző: MF

Gombos Edina pár hónapja teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, amivel együtt elkezdődtek a találgatások is. Mindenféle válságról írtak a magyar újságok, hogy rémálommá vált az amerikai életük,de még válásról is pletykálni kezdtek. A TV2 műsorvezetője most visszatért a Facebookra, és tisztába tette a feltételezéseket.

Szeptember óta Edina nem posztolt semmit, de most a rosszindulatú híresztelések miatt úgy érezte, meg kell törnie a csendet. A műsorvezetőt az itthon hagyott családtagjainak aggodalma sarkallta arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és elmondja, miért is tűnt el a nyilvánosság elől.

Önként döntöttem úgy, hogy babázom, családozom, és a médiaszerepléseket mellőzve élvezem a nyugodt, privát, új életünket. Köszönjük, jól vagyunk! Nem válunk, nem mentünk tönkre, nem vagyunk menekültek, ahogy eddig írták. Természetesen az sem zavar, hogy utódom lett a tévében, hiszen én döntöttem úgy még a nyáron, hogy maradok szülési szabadságon

- írja bejegyzésében a műsorvezető. Még gyerekekkel és férjével közös fotót is posztolt, amin teljes idillben és nyugalomban látható a tengerentúlon élő család.

Aggódó családtagok jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint "rémálommá vált az amerikai életünk",... Posted by Edina Gombos on 2015. október 15.
címkék: