LELKIZŐ

Döb­be­net fo­gadta val­lo­má­sát: ret­te­gés­ben nőtt fel a sztár­szí­nésznő

Az Oscar-díjas szí­nésznő so­káig nem mert be­szélni fé­lel­me­i­ről, de ami­kor se­gít­sé­get kért, rá­ta­lált a bol­dog­ságra is.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Goldie Hawn, a Jól áll neki a halál sztárja mindig vidámnak tűnik, ám most egy súlyos, személyes témáról tett vallomást New Yorkban a 2019-es Change Maker díjátadón a Carnegie Hallban - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás 73 éves színésznő a Child Mind Intézettől kapott díjat a gyerekek mentális egészségéért folytatott tevékenységéért. Ekkor számolt be arról, hogy gyermekkorában őt is milyen rémképek gyötörték.

„Kislányként szorongtam” – kezdte vallomását Hawn. „Azt hittem, hogy az oroszok le fognak minket bombázni. Azt hittem, hogy meghalhatok még azelőtt, hogy valaha fiúval csókolóztam volna. Mindig szorongtam, ha szirénát hallottam” – tette hozzá.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy egy tévéshow-ban dolgozom és meghatározhatatlan szorongásrohamok törnek rám. Nem tudtam, hogy mitől vagyok ideges, vagy mi a baj velem, amikor a nyilvánosság elé léptem és hányinger gyötört” – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy éveken át szenvedett, mielőtt orvoshoz fordult volna. 21 évesen kért segítséget és meditációval jutott túl a nehéz időszakon, majd találta meg a boldogságot, amikor végre megértette, mi történt vele.