LELKIZŐ

Gesz­tesi: Nehéz dön­tés volt, de le­mond­tam Pan­ká­ról!

Ter­mé­sze­te­sen van ma­gya­rá­zat a szí­nész na­pok­ban tett meg­lepő ki­je­len­té­sére. Gesz­tesi tech­ni­kai ér­te­lem­ben va­ló­ban le­mon­dott Lip­tai Cla­u­di­á­val közös lá­nyuk­ról, de így is része a kis­ka­masz min­den­nap­ja­i­nak.
  • Szerző: Buster

Liptai Claudia és Gesztesi Károly hat évnyi házasság után váltak el 2012-ben. Lányuk, Panka elhelyezésében megállapodtak ugyan, de a bíróságot is bevonták a döntésbe. A színész most arról vallott, milyen nehéz is volt számára, hogy tulajdonképpen le kellett mondania az akkor hatéves kislányáról.

Kéthetente lehet lányával (Fotó: TV2)
Kéthetente lehet lányával (Fotó: TV2)

"Hol egyedül, hol valakivel megosztva, de boldogan élek az én szép házamban. Szerencsére közel laknak hozzám a fiaim, így akkor jönnek át hozzám, amikor csak kedvük tartja."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Panka lányommal azonban bonyolultabb a helyzet. Claudia és köztem van egy megállapodás, miszerint Panka minden második hétvégén velem lehet.

"A láthatást pedig azóta is pontosan betartjuk" - mondta a Sorry magazinnak Gesztesi, aki a ráeső hétvégék mellett igyekszik némi "lopott időt" is lányával tölteni.

"Igyekszem besegíteni Claudiának. Sokszor én viszem Pankát az iskolába, és időnként együtt is ebédelünk. Tehát amennyit csak lehet, vele vagyok, de ez mindig nehéz történet marad az életemben. Aki elvált az pontosan tudja, hogy ez egy olyan 'megosztás', amiben nagyon bölcsnek kell lenni. Vagy az apának, vagy az anyának, valamennyire le kell mondania a gyerekről."

Borzasztóan nehéz döntés volt, de én lemondtam Pankáról!

- vallja meg a színész, aki határozottan cáfolta  a korábbi pletykákat, melyek szerint Claudia tiltaná vagy féltené tőle kislányukat.