FÜLES

Gesz­tesi Ká­roly tény­leg el­hagyta az or­szá­got!

Nem a le­ve­gőbe be­szélt a szí­nész, csa­lád­já­val tá­vo­zott Iz­ra­elbe. Egy tel-avivi szín­ház in­ten­dánsa lesz, ha be­jön­nek szá­mí­tá­sai.

Gesztesi Károly egyáltalán nem viccelt, amikor januárban arról beszélt, hogy felkérték a tel-avivi nemzeti színház intendánsának. Pedig alig jelentette be távozását, pár napra rá mégis azt nyilatkozta, hogy csak viccnek szánta az egészet.

A színművész most pontot tett a dolgok végére: szerda hajnalban, a legnagyobb titokban, három fiával távozott az országból - a reptéren a Színes Ász fotósának sikerült lencsevégre kapnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Cseppet sem vagyok összetörve, nem kell engem félteni! Sőt, inkább azt érzem: szerencsém van, hiszen nagyjából szabad kezet kapok a színházban, hogy mit és hogyan szeretnék majd csinálni.

Nagy kihívás vár rám"

- magyarázott kiküldetéséről Gesztesi korábban a Star magazinnak.

A színművész szerda hajnali hatkor csekkolt be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Nem egyedül indult útnak, három fia, Máté, Márk és Dávid kísérte. Gesztesi ugyanis először csak tíz napra megy, hogy megnézze, minden rendben van-e. "Ez a néhány nap nem csak a munkáról fog szólni, egy családi nyaralás is lesz" - nyilatkozta a sztár a Színes Ásznak. Ha pedig bejön neki a dolog, utazhat is vissza, hogy teljesítse a fél éves megbízatást.