SZTÁRDZSÚSZ

Koc­káz­tatja a bör­tönt George Mi­chael volt párja, nem haj­landó erre

A sztár egy­kori sze­relme és csa­ládja kö­zött ha­tal­mas el­len­tét van, mert a férfi nem teszi, amire a ha­tó­sá­gok kérik.
  • Szerző: Ripost

George Michael volt párja a sztár 5 millió fontot (átszámítva nagyjából 1,8 milliárd forintot) érő otthonában él, a hivatalos felszólításokat pedig figyelmen kívül hagyja. A 45 éves Fadi Fawaz azóta a villában lakik, hogy a popsztár 53 éves korában elhunyt 2016-ban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A The Sun péntek este szúrta ki, hogy Fawaz egy rejtélyes férfival lép be a ház ajtaján. A George Michael családjához közel álló források szerint a sztár volt barátja a felszólítások ellenére nem hajlandó kiköltözni a házból immár 18 hónapja. Sőt, mostanra házfoglaló jogai is vannak. A bennfentesek szerint már elég régóta tart az ügy ahhoz, hogy ne lehessen tudni, mi következik, az ügyvédeken múlnak a lépések.

Az ingatlan közel van a londoni Regent’s Parkhoz és George Michael hampsteadi otthonához is.

Fawaznak se veled, se nélküled kapcsolata volt a Wham! énekesével, de nem akar elköltözni, mert szerinte volt szerelme engedélyt adott neki, hogy ott lakjon. A sztár családja viszont beperelte őt és a házfoglalásért akár fél év börtönt, valamint 5 ezer font (1,8 millió forint) büntetést is kaphat.