SHOWBIZ

El­ké­pesztő lu­xus­aján­dék­kal kö­szön­tötte lá­nyát Győ­zike!

Hi­he­tet­len lu­xus­ban ün­ne­pelte ki­seb­bik lánya 16. szü­le­tés­nap­ját Gás­pár Győző! A show­man min­dig is nagy­lelkű volt, ha a csa­ládja jó­lé­té­ről volt szó, így ter­mé­sze­tes, hogy Virág bu­lija során sem adta alább. Győ­zike az ér­ke­zés­nek is meg­adta a mód­ját: az ün­nep­ség hely­szí­nére egy tűz­pi­ros Fer­ra­ri­val gör­dült be Virág, és ez még csak a kez­det volt!

Fergeteges bulit tartottak csütörtökön Salgótarján egyik ismert vendéglőjében!

A jeles napon Gáspár Győző kisebbik lányának, Virágnak a 16. születésnapját ünnepelte a család.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

De nem akármilyen bulit rendeztek a szülei a kis Virágnak, aki egy ország szeme láttára vált rosszcsont kislányból szinte kész nővé.

A szülők egy vendégházat béreltek ki a meghívottak számára: az asztalok roskadásig voltak étellel, a terem minden szegletét lufik és születésnapi dekoráció borította. Virág valóban úgy érezhette magát, mint egy királynő: ehhez illő rózsaszín tüllruhát viselt, és a belépője sem volt akármilyen!

Győzike lánya egy tűzpiros, bérelt Ferrarival érkezett meg az étterembe. A luxus szemmel látható volt, annak ellenére, hogy a showman a -nak elmondta, szerény, szűk körű ünnepséget tartottak.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Hogy mit mondott Győző a születésnapi összejövetelről, elolvashatod a szombati napilapban!

Eközben a címlapon
16 éves lett Virág - Galéria - Kattints a fotóra!
16 éves lett Virág - Galéria - Kattints a fotóra!