SZTÁRDZSÚSZ

Görcsös fogyókúrába kezdett Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lánya képtelen megálljt parancsolni magának. Ismét eszeveszett diétába kezdett. Vajon kiért sanyargatja magát folyamatosan?
  • Szerző: BDF

Úgy tűnik, Gáspár Evelinnel ismét elszaladt a ló. Heteken keresztül  teljesen elzárkózott a külvilág elől. Tőle szokatlan módon semmilyen életjelet nem adott magáról. Ekkor felmerült barátjával való szakításának híre is. Ám később kiderült, nem erről van szó. Csupán Győzike nagyobbik lányának minden idejét elveszi az újdonsült családtag, egy francia buldog.

A közösségi oldalán való bujkálás most ismét átváltott egyfajta magamutogatásba. Ugyanis az utóbbi időben nem telt el úgy egy nap sem, hogy ne csodálhattuk volna meg kedvenc négylábúját.

Most úgy tűnik, a régi Evelin ismét visszatért. Féktelen diétázási ötleteivel árasztja el az Instagram-oldalát.

A Gáspár család nagyobbik lánya sosem titkolta, képtelen elfogadni önmagát. Mindig megtett mindent azért, hogy jó formában tartsa magát. Még véletlenül se szaladjanak fel rá a korábban már leadott felesleges plusz kilók.

Többször feszegette már a határokat. Hiába jelezte a teste, hogy nincs rendben olykor-olykor mégis túlzásokba is esett. Olyannyira, hogy bele is betegedett a határtalan fogyókúrába.

Reméljük Evelin ezúttal jobban odafigyel az intő jelekre, és nem sodorja magát ismét nehéz helyzetekbe.