SZTÁRDZSÚSZ

Ma­gyar­or­szá­gon fog meg­halni Lagzi Laj­csi!

A trom­bi­ta­mű­vész­nek esze ágá­ban sincs kül­földre köl­tözni, bár a bol­dog­asszony­pusz­tai bir­to­kát még min­dig árulja.
  • Szerző: ripost

Újfent cáfolta a költözéséről szóló pletykákat Galambos Lajos. A trombitaművész szerint nem igazak a híresztelések, miszerint a családjával végleg külföldre akarnak menekülni.

"Bár mostanában többször jártam külföldön, csak a gyermekeimmel utazgattam. Én itt akarom leélni az életem, sehova sem akarok innen menni."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Én itt leszek eltemetve is.

"A 35 éves munkám, a karrierem úgy látszott, egy pillanat alatt derékba törik, de éreztem a közönség szeretetét és támogatását" – mesélte a Lokálnak a zenész.

Lajcsi tehát marad, de ettől függetlenül továbbra is árulja boldogasszonypusztai otthonát, mivel már sem ő, sem pedig a családja nem érzi benne azt a harmóniát, mint korábban.

Lajcsi új otthont szeretne a családjának, de Magyarországon.
Lajcsi új otthont szeretne a családjának, de Magyarországon.
Fotó: Szabolcs László

"Áruljuk a birtokot, és nyilván annak adjuk oda, aki leteszi majd a kért összeget. Valami megtört abból a varázsból, ami számunkra olyan fontos és kedves volt ott. Egyszerűen elveszítette számunkra a báját a otthonunk. De nem megyünk messzire, változatlanul vidéken maradunk, mi több, a környéken."

A trombitaművész azokat a híreszteléseket is cáfolta, miszerint megromlott a házassága a feleségével, Bogival. Épp ellenkezőleg, Lajcsi négy hónapos börtönléte után a család összetartóbb, mint valaha.

Eközben a címlapon

"Mi öten a világon mindent meg tudunk beszélni, és meg is tesszük, így fel tudjuk dolgozni a történteket is."

A gyerekeimmel ha lehet, most még erősebb a kapcsolatom, ahogy a feleségemmel is.

Nem romlott meg a házasságunk, boldogok vagyunk, szeretetben élünk és sosem fogunk elválni" - jelentette ki elszántan.

Lánya, Bogi, a Lokálnak elmondta, fáj nekik, hogy áramlopással vádolják az apjukat, a rengeteg pozitív visszajelzés viszont segít nekik abban, hogy átvészeljék ezt az időszakot. 

"A legnagyobb érték hogy a család együtt lehet, és igazából ez az egész csak még jobban összekovácsolt minket. Ha összetörünk, az nem visz sehova, de ha összeszedjük magunkat, akkor az visz minket előre" - jelentette ki a tizennyolc éves nagylány.