FÜLES

Csú­nyán át­ver­ték a 140 kilós Laj­csit, na­gyon rossz ál­la­potba ke­rült

Végül a trom­bi­tás fe­le­sége ve­tett véget az őrü­let­nek.
  • Szerző: Doris

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi éveken át volt stresszevő. Egész nap falatozott, és a végén már 140 kilót mutatott alatta a mérleg.

Fotó: Markovics Gábor

Ennek persze fizikai és lelki tünetei is lettek: a trombitás fáradékony volt, felment a vérnyomása és a vércukra is messze volt a normálistól. Mindent megtett volna, hogy lefogyjon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ekkor - állítása szerint - találkozott egy szélhámossal, aki elhitette vele, hogy az úgynevezett fényevő diétával hipp-hopp meg tud szabadulni a plusz kilóktól. Sajnos Lajcsi elhitte, hogy a módszer működhet, és valóan fogyni fog, ha nem eszik, csak folyadékot fogyaszt.

"Jött egy szélhámos, aki elhitette velem, a fényevődiéta segíthet rajtam. Hittem benne, de nagyon rossz állapotba kerültem. Elvékonyodott a hangom, remegett a kezem és a lábam, nyolcvanöt kilóra fogytam. Akkor a feleségem, Bogi vetett ennek véget. Egyik nap rám nézett, és azt mondta: „Apa, ebből elég”

- idézte vissza Lajcsi az életveszélyes diéta eredményét a Jakupcsek Plusz pénteki adásában.

A zenész szerencsére ma már tudja, hogy csak kiegyensúlyozott táplálkozással lehet fenntartani a normális testsúlyt. Most az úgynevezett zsírdiétát követi, de nagyon ügyel arra, hogy mit eszik.

Eközben a címlapon