FÜLES

Meg­döb­bentő tit­kok: Így alázta meg Gábor Zsa­zsa Med­veczky Ilo­nát!

Ér­de­kes tit­kokra de­rült fény a két díva múlt­já­ból! Nem sok ma­gyar­nak volt sze­ren­cséje sze­mé­lye­sen is ta­lál­kozni az Ame­ri­ká­ban élő sztár­ral! Az el­is­mert tánc­mű­vésznő, Med­veczky Ilona ér­de­kes tör­té­ne­te­ket me­sélt a Ri­post­nak.
  • Szerző: T.B.

Mindenkit megrázott a tragikus hír: napokkal ezelőtt, 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa, Golden Globe-díjas, magyar származású, amerikai színésznő. A díva életéről itthon nem sokat lehetett tudni, ráadásul valami miatt még hazai pályatársaival sem szívesen kommunikált. Medveczky Ilona többször is volt egy társaságban a hollywoodi hírességgel.

Fotó: DFP

"Minden pályatársam halála nagyon megvisel, főleg azoké, akiket személyesen is ismertem. Jól emlékszem, három alkalommal találkoztam Zsazsával: kétszer Amerikában, egyszer itthon. Külföldön mindannyiszor impozáns szállodákban futottunk össze, egészen véletlenül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Emlékszem, ugyanabban az étteremben ültünk, amikor odament hozzá a pincér, hogy megsúgja neki, egy magyar kollégája is a hotelben van, de Zsazsa sajnos nem jött oda hozzám.

Ennek oka azóta sem derült ki. Ez az eset egészen kísérteties módon, kétszer ismétlődött meg Amerika két különböző pontján, körülbelül tíz év különbséggel" - kezdte a -nak Ilona, aki hozzátette: ha az országhatáron kívül nem is, de hazánkban végre sikerült jobban megismerniük egymást az elhunyt sztárral egy talkshow keretein belül.

Gábor Zsazsa az utóbbi időszakban már nagyon beteg volt...
Gábor Zsazsa az utóbbi időszakban már nagyon beteg volt...
Fotó: Twitter

"Annak idején Liptai Claudia hívott meg bennünket a beszélgetős műsorába. Már az öltözőben is alkalmunk nyílt rá, hogy kicsit beszélgessünk Zsazsával. Persze, nem hoztam szóba a számomra kissé megalázó, amerikai eseteket. Őt nagyon érdekelte, hogy lettem én hercegné. Aztán a műsorban is ezt a témát feszegette. Évekkel később ő is házasságot kötött egy herceggel." - emlékezett vissza a 75 éves táncművésznő, aki több információt nem szeretett volna elárulni Zsazsával való élményeiről, hiszen halottról vagy jót, vagy semmit!