FÜLES

Ki­de­rült, döb­be­ne­tes lé­pésre szánta rá magát Gábor Zsa­zsa öz­ve­gye

Nem vé­let­le­nül járt Bu­da­pes­ten Fréd­éric von An­halt her­ceg.
  • Szerző: Doris

Nem véletlenül járt a múlt héten Budapesten Frédéric von Anhalt herceg. Bár mindenkinek azt nyilatkozta, hogy ezzel néhai felesége, a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa kívánságát teljesíti, most kiderült: Anhalt meg akarja szerezni azokat a földbirtokokat, amik egykor a Gábor családé voltak.

"Feltett szándékom, hogy megszerezzem ezeket a földbirtokokat. Az elhunyt feleségem családja egykoron nagyon gazdag volt, ám az 1940-es években elhagyták Magyarországot. Én vagyok a család egyetlen örököse, így igényt tartok a földre. A családnak több ingatlana is volt Budapesten és a Balatonnál is. Összesen körülbelül tíz-tizenöt birtokról beszélünk" - magyarázta Anhalt a Kurier nevű osztrák napilapnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gábor Zsazsa egyébként a halála után is milliókat keres a hercegnek. Anhalt ugyanis tavaly április 14-én árverésre bocsátotta az ünnepelt színésznő személyes tárgyait.

"Elérkeztünk az utolsó fejezethez. A feleségem minden holmiját hűségesen őrizte, nehezen vált meg tőlük. Sokan vannak, akik érdeklődnek a néhai feleségem holmijai iránt. Közülük többeknek már akkor fájt a foga Zsazsa személyes tárgyaira, amikor még köztünk volt. Terveim szerint idén kiköltözöm Bel Air-i házunkból, és ezeket a tárgyakat nem tudom magammal vinni az új otthonomba. Ezért döntöttem az árverés mellett" - nyilatkozta akkor a Bildnek a herceg.