TÜZELŐÁLLÁS

Ko­moly balhé a PSG-nél, Ney­mar bu­nyózni akart a csa­pat­tár­sá­val

A bra­zil fo­ci­sztár ne­ki­ment volna Ju­lian Drax­ler­nek, de Tu­che­lék szét­vá­lasz­tot­ták őket. Mind­ket­ten fe­szül­tek vol­tak az utóbbi idő­ben.
  • Szerző: HBK

A La Parisien információja szerint Neymar és Julian Draxler kis híján összeverekedett egymással a PSG öltözőjében, miután kikaptak a Montpelliertől a francia labdarúgó-bajnokságban.

Neymar (jobbra) és Draxler majdnem összeverekedett a PSG öltözőjében
Neymar (jobbra) és Draxler majdnem összeverekedett a PSG öltözőjében
Fotó: AFP

A francia sztárcsapat nagyon rossz passzban van, a Rennes ellen elveszítette a Francia Kupa döntőjét, majd azt követően azonnal jött a Montpellier elleni pofon. A hírek szerint Draxler a múlt keddi mérkőzést követően beszólt Neymarnak, akinek emiatt azonnal elborult az agya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A La Parisien úgy tudja, a két játékos éles szócsatába keveredett, aztán ököllel egymásnak is estek volna, de Thomas Tuchel vezetőedző és Antero Henrique sportigazgató az utolsó pillanatban szétválasztotta a két játékost.

A német válogatottal 2014-ben világbajnokságot nyerő Draxler a Lille elleni 5–1-es bajnoki vereséget követően is dühbe gurult, az öltözőfolyosón majdnem nekiugrott a bírónak, úgy kellett lefogni, nehogy valami butaságot csináljon. Neymar pedig egy szurkolót ütött meg korábban.