FOCI-VB

Meg­le­pe­tés a vb-dön­tő­ben? Hor­vát­or­szág ma­gyar gól­ki­rá­lya cso­dát vár

Fu­tács Márkó sze­rint a hor­vát csa­pat titka a csa­pat­egy­ség­ben rej­lik.
  • Szerző: HBK

Futács Márkó szerint a horvát labdarúgó-csapatnak ugyanannyi esélye van megnyerni a vasárnapi világbajnoki döntőt, mint Franciaországnak. A magyar csatár 2017-ben gólkirály lett a helyi Hajduk Split színeiben, ha valaki, ő nagyon jól ismeri déli szomszédainkat.

Futács szerint a horvátoknak 50 százalék esélyük van a világbajnok arany megnyerésére
Futács szerint a horvátoknak 50 százalék esélyük van a világbajnok arany megnyerésére
Fotó: Instagram

„Ami látszik, hogy a horvátok nagyon tudnak egymásért küzdeni, a titkuk a csapategységben rejlik. A Luka Modric és Ivan Rakitic által fémjelzett generációnak ez lehet az utolsó nagy dobása világbajnokságon, biztosan kettőzött erővel küzdenek majd az aranyéremért” – válaszolta a kérdésére Futács Márkó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A horvátokat sokan féltik attól, hogy hullafáradtan érkeznek meg a döntőre, hiszen a kieséses szakaszban kétszer büntetőkkel nyertek, és Anglia ellen is hosszabbítás után győztek.

„Én úgy gondolom, hogy lassan átesnek a holtponton. Most minden sztár betölti az utolsó energiabombákat, és beleadnak mindent a döntőben. A finálé előtt 50 százalékra saccolom a horvátok győzelmi esélyét” – mondta lapunknak Futács, aki a jelenlegi keretből két sztár ellen játszhatott. Filip Bradaric a Rijekában, Dominik Livakovic a Dinamóban játszik.