INSIDER

Fur­csát mon­dott a pap a sólyi kis­lány te­me­té­sén: rend­őrök vi­gyáz­ták a gyil­kos házát

Végső út­jára kí­sér­ték a Só­lyon meg­gyil­kolt 8 éves Ad­ri­ennt. A pap a te­me­té­sen több­ször is hang­sú­lyozta a meg­bo­csáj­tás fon­tos­sá­gát...
  • Szerző: Ripost

Adrienn édesanyja az egész szertartás alatt zokogott, talán csak férje szorító ölelése óvta meg attól, hogy összeessen. A brutális kegyetlenséggel megölt kislányt hófehér koporsóban temették el, amelyet rengeteg koszorú borított el a szertartás végére.

A pap többször is megemlítette beszédében a kislány életét kioltó Ferencet, hangsúlyozva az egybegyűlteknek a megbocsátás fontosságát.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy a 16 éves Ferenc egy kővel agyonverte a nyolcéves gyermeket. A tinédzser másfél héttel ezelőtt elhívta rollerezni a szőke kislányt, aki boldogan igent mondott. Nem volt számára ismeretlen Ferenc, hiszen nagyobb fiútestvérével egy iskolába járt. Eddig tisztázatlan körülmények között a fiú valamin bedühödött, és egy kővel végzett Adriennel. A gyerek lemeztelenített testét egy patakmederben találták meg másnap, ruháit onnan jóval arrébb. A rendőrök pillanatok alatt elfogták a közeli Hajmáskéren élő fiút, aki beismerő vallomást tett.

Ferenc édesanyja nem ment el a kislány temetésére, bezárkózott a házába, és senkinek nem nyitott ajtót. Azért, hogy ne legyen semmilyen balhé, a hatóságok intézkedtek, a házat rendőrök őrizték.