SZTÁRSZERENCSE

Bics­ka­nyi­to­gató, hogy mi de­rült ki II. Er­zsé­bet­ről és fér­jé­ről

A 97 éves Fülöp her­ceg nem­rég fel­bo­rult az au­tó­já­val egy ka­ram­bol során, de úgy tűnik, az eset nem ijesz­tette meg. Sőt a kis stik­li­jükre is fény de­rült.
  • Szerző: Ripost

II. Erzsébet és Fülöp herceg kikapcsoltatta az autóikban a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető hangjelzést, hogy így semmi se zavarja őket, amíg bekapcsolt öv nélkül üldögélnek a kocsiban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 97 éves Fülöp herceget a rendőrség is elkapta múlt szombaton, mindössze 48 órával azután, hogy horrorbalesetet szenvedett. A hatóság ezért hivatalosan figyelmeztette őt a biztonsági öv bekapcsolásának fontosságára - írja a Daily Mail.

Most csütörtökön már bekötött övvel látták Edinburgh hercegét Londonban az utas oldali ülésen. II. Erzsébet viszont továbbra sem kötötte be magát.

Úgy tudni, hogy a családtagok kifejezett kérésére kapcsolták ki a királyi Jaguar Land Roverekben a biztonsági öv csipogó hangját.

A Buckingham-palota múlt heti bejelentése szerint Fülöp herceg a balesetben nem sérült meg. A karambolban egy másik jármű is részes volt, a benne utazó két ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Fülöpöt a felborult terepjárójából kellett kihúzni. Magánál volt, de sokkolta az eset.