OLDALVONAL

Fucsovics Márton szerelmével készül az év versenyére

Fucsovics Márton menyasszonya, Anett ahová csak tudja, elkíséri a klasszis teniszezőt. Tavaly januárban is együtt utaztak Ausztráliába, ahol a magyar sportoló pályafutása talán legnagyobb sikerét érte el.
  • Szerző: ST

Fucsovics Márton az előző héten Dohában lépett pályára – a világelső Novak Djokovics győzte le a második fordulóban-, de ide nem kísérte el párja, Anett. A szerelmesek azonban Ausztráliába már együtt utaztak el Katarból.

Végre együtt

– írta közösségi oldalán Fucsovics Márton.

A repülőn koccintottak az újévre

Az álompár a dohai viadal miatt nem töltötte együtt a szilvesztert, így a Sydney-be tartó járaton koccintottak az újévre. Anett egyébként igyekszik minden versenyre elkísérni Fucsovics Mártont, a jelenléte pedig sok erőt ad a világranglista 35. helyén álló teniszezőnek. A közös repülőút nem volt zökkenőmentes, mivel egy kisebb probléma miatt le kellett szállnia a gépnek Melbourne-ben.

Tavaly remekül sikerült az Australian Open

Fucsovics tavaly januárban tette le világszinten a névjegyét, amikor az Australian Open negyedik fordulójáig jutott, ahol Roger Federer ellen remekül helytállt. Fucsovics 2018-as formája alapján, szerelme támogatásával idén újra összejöhet egy hasonlóan bravúros szereplés.

Fucsovics szeretne a gyermekei előtt játszani egyszer

A 26 éves Fucsovics számára tavaly a karrierje volt előtérben, így az esküvő időpontját továbbra sem tűzték ki. Az biztosnak tűnik, hogy erre azért nagyon sokat már nem kell várni, hiszen mindenképpen szeretne majd a gyermekei előtt teniszezni.

Nagyon remélem, hogy én is játszok majd abban a korban, amiben most Federer van. Akkor még lenne tizenkét-tizenhárom évem a profi teniszben.

Remélem az is megadatik nekem, hogy a gyerekeim előtt játszhassak

– mondta el korábban Fucsovics a %%nak.

Fucsovics Márton magyar idő szerint kedden, 5.30-kor lép pályára az ausztrál James Duckworth ellen a Sydney-ben rendezett kemény pályás tenisztornán. Az év első Grand Slam-versenyének, az Australian Opennek a főtáblás mérkőzései január 14-én kezdődnek.