KIAJOBB

Fu­cso­vics val­lo­mása, mély­pontra ke­rült a ma­gyar te­nisz sztárja

Na­gyon meg kel­lett küz­de­nie, hogy vissza­ka­pasz­kod­jon a gö­dör­ből. Torta és csók volt a ju­talma.
  • Szerző: vav

Fucsovics Márton csütörtök késő éjjel győzelemmel ünnepelte meg a 26. születésnapját: hátrányból fordítva bejutott a legjobb nyolc közé a 64 ezer euró (19,8 millió forint) összdíjazású budapesti challenger-tenisztornán. A világranglistán már 62. magyar játékos a 225. lengyel Hubert Hurkaczot győzte le 6:7 (3-7), 6:3, 6:4-re.

Nagyon megszenvedett, de nyert a negyeddöntőben
Nagyon megszenvedett, de nyert a negyeddöntőben
Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyesben utolsóként versenyben maradt, első helyen kiemelt magyar több mint két órát küzdött.

Győzelemmel ünnepelt
Győzelemmel ünnepelt
Fotó: Facebook

Végül tortával és a menyasszonya csókjával ünnepelhetett.

Közzétette: Hungarian Tennis – 2018. február 8.

Túl az Australian Open-menetelésen, majd a belgák elleni Davis Kupa-világcsoportbeli meccseken, Fucsovics nem csak az ellenfeleivel, de saját magával, a fáradtságával is megküzd.

Gyerüüünk mááár!!! Nem tudom honnan szedtem erőt ma, mélyponton voltam, de a közönség biztatása, az akarat és hit... Közzétette: Fucsovics Marci – 2018. február 8.
Gyerüüünk mááár!!! Nem tudom honnan szedtem erőt ma, mélyponton voltam, de a közönség biztatása, az akarat és hit valahogyan átlendítettek a holtponton.

"Most még egy órás regeneráció, előre is nagy köszönet Tanja Muzer-nek, aki napról napra összetesz, holnap pedig új nap és új feladat"

- üzente a Facebookon teniszsztárunk,aki péntek délután, 17 órától a német Kevin Krawietz-cel (557.) találkozik a negyeddöntőben.

Eközben a címlapon