KÜLFÖLD

Friss hírek: Három ha­lá­los ál­do­zata van a ka­li­for­niai lö­völ­dö­zés­nek

Három ha­lá­los ál­do­zata és négy se­be­sültje van a ka­li­for­niai Tor­rance város egyik bow­ling­pá­lyá­ján szom­bat haj­nal­ban tör­tént lö­völ­dö­zés­nek - kö­zölte a helyi rend­őr­ség.
  • Szerző: RIPOST

A kaliforniai rendőrség kezdetben arról kapott bejelentést, hogy a bowlingpályánegy lövöldözés után több áldozat "a padlón fekszik", emiatt arra kért mindenkit, hogy kerülje el a helyet.

Később közölték, hogy három férfi lőfegyvertől a helyszínen életét vesztette, négy férfi pedig megsebesült. Két sebesültet kórházba kellett vinni, kettő könnyebb sérült pedig maga távozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség körözést adott ki a lövöldözés egy vagy több gyanúsítottja ellen. Szemtanúk beszámolója szerint a lövöldözést verekedés előzte meg a bowlingpályán két férfitársaság között. A verekedés hallatán többen a helyszín közelébe mentek az épület más részeiből, majd a lövések hallatán gyorsan fedezéket kellett találniuk.

Torrance Los Angelestől mintegy 30 kilométerre található. A bowlingpálya egy Gable House Bowl nevű játékteremben működik.