RIPOSTER

Friss hír: Rob­ba­nás egy ma­gyar szép­ség­sza­lon­ban, a tu­laj­do­nos meg­halt

Vél­he­tően egy cso­magba rej­tett bomba rob­bant a ka­li­for­niai Aliso Viejo város ma­gyar szép­ség­sza­lon­já­ban. A 48 éves ma­gyar tu­laj­do­nosnő a hely­szí­nen éle­tét vesz­tette, hár­man pedig meg­sé­rül­tek a rob­ba­nás­ban.
  • Szerző: RIPOST

Először azt gondolták gázszivárgás okozta a detonációt, ami egy magyar szépségszalonban történt Kaliforniában, később azonban az FBI úgy nyilatkozott: nem hiszik, hogy baleset volt, ezt a robbanást egy szerkezet okozhatta.

Az M1 információi szerint a szövetségi nyomozóhatóság már több magyart is kihallgatott, volt akinél házkutatást is tartottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Vélhetően bomba robbant egy kaliforniai magyar kozmetikában. Fotó: M1
Vélhetően bomba robbant egy kaliforniai magyar kozmetikában. Fotó: M1

Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az FBI egy robbanószerkezet darabjait találta meg a magyar szépségszalonban. A nyomozóiroda „gyanús anyagokat is talált”, amelyeket már elemeznek.

Egyelőre nem tudják, hogyan juthatott a bomba a helyszínre, meg nem erősített sajtóinformációk szerint azonban egy kézbesítő juttatta el a kozmetikába, amely egy orvosi központ első emeletén működött.

Az elhunyt magyar tulajdonos 15 éve élt az Egyesült Államokban férjével, édesanyjával és felnőtt gyermekével. Sokan ismerték és elismerték az üzletasszonyt, aki egyébként a múlt héten érkezett vissza az USA-ba Magyarországról.