HŰHA

Fri­de­ri­kusz mil­li­ók­kal tar­to­zik Hajdú Pé­ter­nek

Egye­lőre nem fi­zette ki utolsó TV2-s pro­duk­ci­ó­já­nak stáb­tag­jait, de ígé­re­tet már tett rá.

Hiába volt arról szó korábban, hogy Friderikusz Sándor ősztől újra labdába rúghat az ATV képernyőjén, a Blikk úgy tudja, a tévés utolsó adására mindössze 529 ember volt csak kíváncsi, egy-egy adás elkészítése viszont milliókba kerül.

Az ATV hírigazgatója, Németh Szilárd a lap megkeresésére csak annyit mondott, hogy az új műsoraikban ősztől gondolkodnak,

egyelőre még nem tudni, hogy Friderikusz cége kap-e bármilyen megbízást.

Közben kiderült, hogy a TV2-höz sem mehet már, hiszen nem elég, hogy az Összezárva Friderikusszal produkcióból szó nélkül kiszállt, három nappal a felvételek előtt, tetemes összeggel tartozik is még a producer Hajdú Péternek. "A cégem nem tervez műsort készíteni Friderikusz Sándorral. Tisztelem őt, az egyik legtehetségesebb televíziós Magyarországon, de nem tudom elfogadni, hogy három nappal a felvétel előtt otthagyott bennünket" - szögezte le Hajdú, aki szerint Friderikusz ígéretet tett a mintegy 4 milliós adósság rendezésére, amivel eredetileg a stábtagoknak tartozott, Hajdú azonban megelőlegezve kifizette őket a műsorvezető helyett.

A producer így egyelőre nem is akar arról beszélni, bepereli-e Fridit, ha véletlenül nem fizetne. Friderikusz azonban így egyelőre csatorna nélkül maradt, hiszen ha az ATV és a TV2 nem jöhet számításba, nincs egyszerű dolga, ugyanis az RTL Klubbal évekig perben állt, nem valószínű, hogy ott szívesen látnák.