NAPI UFÓ

Fo­tók­kal bi­zo­nyít­ják, hogy tény­leg van va­lami rej­té­lyes dolog a Hol­don

Kü­lö­nös fel­fe­de­zést tet­tek az ama­tőr ku­ta­tók egy régi Apollo-prog­ram­ból szár­mazó Hold-fotón, és egy új mű­hol­das képen. Lé­nye­gé­ben mind­ket­tőn ugyanaz lát­ható, vi­szont egyi­ken sem sza­badna ott len­nie!
  • Szerző: Ripost

A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású ultraibolya-, a távoli ultraibolya-kamera és a hőkamera sötétben is remek képeket készítenek a felszínről az egyre részletesebb Holdtérképek előállításához.

A SecureTeam10 UFO-vadász portál szerkesztői nemrégiben igen érdekes megfigyelést tettek ennek az űrszondának néhány fotóján. Ezek a Holdnak ugyanarról a területéről készültek, mint az Apollo program több évtizeddel ezelőtt fotózott, kevésbé jó felbontású képei... Ráadásul valami furcsa dolog is látható rajtuk, aminek elméletileg nem kellene ott lennie. Mivel több fotón is szerepel, az UFO-vadászok szerint egészen biztosan, hogy nem hamisítványról van szó, hiszen ezek a NASA fotói – írja a napiufo.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De vajon mi van rajtuk?

A felvételeken egy tányér alakú objektum látható, amelyből úgy tűnik, hogy egy hatalmas csőszerű dolog áll ki. 

Mintha egy gigantikus kémény lenne, vagy talán egy a felszín alatt megbúvó hatalmas bánya, vagy holdbázis szellőző nyílása. Az objektum a régi, és a friss képeken is jól látszik.

A SecureTeam10 szerint a képek bizonyítják, hogy idegen bázisok találhatóak a Holdon. A legújabb összeesküvés-elméletek tükrében viszont kérdéses, hogy földönkívüliek építették-e, vagy az amerikaiak titkos űrprogramjának keretében emelték azokat évtizedekkel ezelőtt. Még Scott C. Waring az ufosightingsdaily.com a népszerű UFO-portál szerkesztője is valódinak tartja a felvételeket, hiszen két különböző forrásból származnak.

Emellett más anomáliák is előkerültek. Többek közt egy szinte szabályos háromszögletű alakzat. Ez is inkább tűnik mesterséges dolognak, mint egy becsapódott meteorit kráterének... Vajon kik tevékenykedtek vagy tevékenykednek szorgalmasan a Holdunkon...? Csak idő kérdése, hogy kiderüljön az igazság...

Eközben a címlapon