A NAP KÉPE

Kí­sér­te­ties dolog tör­tént Schu­m­a­cher fi­á­val

Min­den rész­let össze­vág. Hi­he­tet­len a ha­son­ló­ság, mintha semmi sem vál­to­zott volna.
  • Szerző: vav

Hátborzongató volt, mennyi minden hasonlított Mick Schumacher első, bahreini Forma-1-es tesztjén arra, amikor a 20 éves tehetség édesapja, Michael Schumacher vezette a Ferrari versenyautóit. A Bild szerint nem csak a stílusa emlékeztette a jelenlévőket a hétszeres világbajnokra, de a körülmények is.

Mintha rá is játszottak volna a hasonlóságra
Mintha rá is játszottak volna a hasonlóságra
Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vörös overálba öltözött "kis Schumi" mozgása, stílusa, sőt még a sisakjának festése és a baseballsapkája is legendás apjáéra utalt. Amikor lecsapta a sisakrostélyt, sokan úgy érezhették, mintha időutazáson vennének részt.

Ráadásul Mick stábjában a menedzser Sabine Kehm, az útját egyengető atyai jóbarát, Peter Kaiser, és a szintén a családfőtől megörökölt fizikoterapeuta, Kai Schnapka is megmaradt Schumacher hajdani csapatából. Mint ahogy a Ferrari-csapatfőnök, Mattia Binotto is újra ott volt, aki egykor motormérnökként segítette a sztárt. Nem beszélve a Schumacher-fiú édesanyjáról, Corinna Schumacherről:

A büszke mama a kép tanúsága szerint tán még inkább aggódva figyelte fia első szárnypróbálgatását az F1-ben, mint hajdan a férje száguldozását.