SÁRGACSEKK

Forma-1 Ma­gyar Nagy­díj - in­gye­ne­sen

Szer­dá­tól ki­lencre bővül az in­gye­ne­sen néz­hető té­vé­mű­so­rok száma a MinDig TV kí­ná­la­tá­ban. Az új, M4 Sport csa­torna rá­adá­sul HD mi­nő­ség­ben lesz fog­ható. Ez az új csa­torna fogja köz­ve­tí­teni a leg­né­zet­tebb sport­prog­ra­mo­kat, a Baj­no­kok Li­gá­ját, az NB1-es meccse­ket és a Forma-1-et.
Alonso Ferrárija a tavalyi Magyar Nagydíjon (Fotó: MTI)
Alonso Ferrárija a tavalyi Magyar Nagydíjon (Fotó: MTI)

Négy ingyenesen nézhető, HD minőségű csatorna lesz szerdától a MinDig TV műsorkínálatában, az M4 Sport tesztadásainak indulásával. Ezen az új csatornán lesznek láthatók olyan nagy nézettségű programok, mint a Labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1-es meccsek és a Forma-1-es futamok, így többek között a július 24-26-ai Magyar Nagydíj a Hungaroringen. Ezek mellett a magyar érdekeltségű sportesemények – mind az öt látványsportág és a 16 kiemelt sportág – is folyamatosan jelen lesznek a képernyőn.

Két hét múlva okostelefonon is

Az Antenna Hungária országos hatókörű sugárzásában ezzel a bővítéssel az előfizetési díj nélkül elérhető tévé-programok száma kilencre, ezen belül a HD minőségű adások száma négyre emelkedik.

Hajdú B. István is az M4-hez igazolt (Fotó: MTI)
Hajdú B. István is az M4-hez igazolt (Fotó: MTI)

Az M4 tesztadásai után, július közepétől az új sportműsor elérhető lesz a szintén ingyenes MinDig TV applikációban is.

Szerdán műsorkiesés

A programátrendezés és az M4 Sport HD csatorna megjelenése miatt július 1-jén 9 és 12 óra között csatornánként eltérő időpontban rövid, maximum 5 perces műsorkiesés várható, mely az összes telephelyet és szinte az összes kisugárzott tévécsatornát érinti – közölte az Antenna Hungária. Abban az esetben, ha 12 óra után nem látható az M4 Sport HD, az M2 HD vagy bármely más csatorna a programlistában, akkor automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, dekódercserére nem lesz szükség.

Eközben a címlapon

További ingyenes programok várhatók

A vételi lehetőségekkel kapcsolatban további információk: a MinDig TV honlapon, az ingyenesen hívható 06-80-90-99-00-es telefonszámon, valamint a MinDig TV Extra honlapon és a 1211-es call center számon.

Az AH tervei szerint a közeljövőben tovább bővülhet a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kilenc csatornát tartalmazó ingyenes kínálata.