OLDALVONAL

Ha­mil­ton bunkó volt, több­ször is meg­alázta ex­ba­rát­nő­jét

Ér­de­kes dol­gok de­rül­tek ki a négy­sze­res vi­lág­baj­nok­ról. Ré­sze­gen tel­je­sen ki­for­dul ma­gá­ból a bri­tek sztár­pi­ló­tája.
  • Szerző: HBK

Veronica Valle exkluzív interjút adott a The Sunnak, a glamour modell Lewis Hamilton exbarátnőjeként érdekes betekintést engedett a négyszeres Forma–1-es bajnok magánéletébe.

Hamilton fura viselkedéséről mesélt az exbarátnője
Hamilton fura viselkedéséről mesélt az exbarátnője
Fotó: AFP

Valle és Hamilton 2015 augusztusában ismerkedett össze. A most 26 éves modell azt állítja, kezdetben nagyon kedves volt vele a brit sztárversenyző, de hamar kiderült róla, hogy gyakori nála a hirtelen hangulatváltozás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egyszer a monacói házában kimentem a WC-re. Utána odajött hozzám megkérdezni, mi tartott ennyi ideig. Mondtam neki, hogy kakiltam, amitől teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy azt a vendégszobához tartozó mosdóban kellett volna elintéznem. De arról is kioktatott, hogyan kell rendesen jégkrémet szedni” – mesélte a modell.

De ez csak egy sztori volt a sok közül, amit Veronica elárult. Állítása szerint az is megtörtént, hogy egyszer négy napig váltóruha nélkül maradt, de Hamilton nem akart rajta segíteni, még fogkeféje sem volt.

A barátai előtt simán kövérnek nevezett, nagyon tahón tudott viselkedni. Egy idő után úgy éreztem, hogy csak a szexre kellek neki.

Tavaly augusztusban újra találkoztunk, de kiabálva elhajtott. Már egy ital után is képes bunkó stílusra váltani”

– mondta Hamiltonról Valle.

Eközben a címlapon

Vajon kell-e féltenünk Palvin Barbit?